Tule töihin Woodcomp-yhtiöille

Meillä Woodcompilla työskentelee jo yli 130 henkeä. Toimintaamme ohjaavat työntekijöidemme kanssa yhdessä määritellyt arvot, joita ovat Luotettavuus, Positiivisuus ja Kehittyminen. Ne ovat myös menestyksemme perusta. Tule mukaan hyvän yhteishengen joukkueeseemme.

Avoimet työpaikkamme

Vastaava työnjohtaja, KW-Component Oy, Mikkeli
Hakuaika: Haku päättyy 12.4.2019

Haemme
Vastaavaa työnjohtajaa
määräaikaiseen työsuhteeseen Mikkelin alueelle. Työsuhteen kesto on 1.6.2019-31.12.2019.

Kyseinen työmaa on tilaelementtirakenteinen koulutyömaa. Vastaavana työnjohtajana huolehdit työmaan työturvallisuudesta, rakentamisen laadusta työmaalla sekä työmaan aikataulullisesta onnistumisesta. Tehtävän läpiviemiseen saat tueksi työmaakohtaisen projektiorganisaation.

Vastaavan työnjohtajan tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta ja paineensietokykyä. Hakijalta edellytetään vastaavan työnjohtajan pätevyyttä ja kykyä huolehtia rakennustyömaan laadusta, aikataulusta ja työturvallisuudesta.
Hae meille töihin, jos haluat olla osa laadukkaan rakentamisen joukkuetta. Työmaan onnistunut läpivienti voi avata mahdollisuuden myös pitempiaikaiseen työsuhteeseen yhtiömme palveluksessa.

Hakemukset ja lisätiedot:
Arttu Terho
Liiketoimintapäällikkö, tilaelementtiliiketoiminta
KW-Component Oy
arttu.terho@woodcomp.fi
044 733 3055

Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella:

Tuotannon työntekijöitä, 6 paikkaa Raaheen
Hakuaika: Haku päättyy 5.4.2019

Haemme tuotannon eri tehtäviin (maalaamoon, tuotantoon, runkokatkontaan ja puutavaran keräilyyn ) oma-aloitteisia ja tiimityöskentelyyn pystyviä tuotannon työntekijöitä. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme monipuolista 2-vuorotyötä nuorekkaassa ilmapiirissä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jouni Paloniemi puh. 040 5599 349, jouni.paloniemi@woodcomp.fi
Tiedustelut arkisin klo 10.00-15.30

Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella:

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS

Woodcomp työpaikkana

Säännöllinen työ hyvissä oloissa

Tarjoamme mielenkiintoista työtä modernissa kasvavassa yrityksessä, ja mahdollisuuden säännölliseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työolosuhteemme ovat hyvät ja turvalliset.

Meillä viihdytään

Woodcompilla puhalletaan yhteen hiileen. Vaikka keski-ikämme onkin nuorekas 27 vuotta, työskentelee meillä myös jo eläkkeelle jääneitä. Hyvää yhteishenkeä ja työkykyä ylläpidämme mm. yhteisillä liikuntavuoroilla.

Työnantaja, joka välittää

Me Woodcompilla välitämme aidosti jaksamisestasi ja työolosuhteistasi. Kuuntelemme herkällä korvalla palautetta ja pyrimme toimimaan työntekijöidemme parhaaksi. Näin sinä voit työntekijänä keskittyä antamaan oman panoksesi asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen.