Tule töihin Woodcomp-yhtiöille

Meillä Woodcompilla työskentelee jo yli 130 henkeä. Toimintaamme ohjaavat työntekijöidemme kanssa yhdessä määritellyt arvot, joita ovat Luotettavuus, Positiivisuus ja Kehittyminen. Ne ovat myös menestyksemme perusta. Tule mukaan hyvän yhteishengen joukkueeseemme.

Avoimet työpaikkamme

Tuotantotyöntekijöitä tilaelementtituotantoon
Hakuaika: Avoin

Arvostamme työssäsi hyvää asennetta, ammattitaitoa sekä kykyä kehittyä työtehtävien mukana. Tarjoamme mielenkiintoista työtä nykyaikaisessa kasvavassa yrityksessä, ja mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja arkisin klo 9–16: Miika Kämäräinen p. 040 679 5575 tai Jari Vihelä p. 050 575 8111. Työnhakuprosessia hoitaa NJC Henkilöstöpalvelut.

Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella:

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS

Woodcomp työpaikkana

Säännöllinen työ hyvissä oloissa

Tarjoamme mielenkiintoista työtä modernissa kasvavassa yrityksessä, ja mahdollisuuden säännölliseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työolosuhteemme ovat hyvät ja turvalliset.

Meillä viihdytään

Woodcompilla puhalletaan yhteen hiileen. Vaikka keski-ikämme onkin nuorekas 27 vuotta, työskentelee meillä myös jo eläkkeelle jääneitä. Hyvää yhteishenkeä ja työkykyä ylläpidämme mm. yhteisillä liikuntavuoroilla.

Työnantaja, joka välittää

Me Woodcompilla välitämme aidosti jaksamisestasi ja työolosuhteistasi. Kuuntelemme herkällä korvalla palautetta ja pyrimme toimimaan työntekijöidemme parhaaksi. Näin sinä voit työntekijänä keskittyä antamaan oman panoksesi asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen.