PRECUT- JA PUUTUOTTEET

Jalostamme sahatavarasta viimeisteltyjä CE-hyväksyttyjä höylätuotteita. Woodcompin precut- ja puutuotteet on tehty täysin kotimaisista hyvin hoidetuista puista.

Toimintamme keskiössä on vastuullisuus, nopeus ja kustannustehokkuus. Meillä on yli 20 vuoden kokemus puunjalostuksesta.

Olemme kehittäneet tuotantomme nykyaikaisen tehokkaaksi ja joustavaksi palvellaksemme asiakkaitamme parhailla mahdollisilla puutuotteilla.

YLI 20 VUODEN KOKEMUS PUUNJALOSTUKSESTA

CE-hyväksytyt runkotavarat ja höylätyt puutavarat

CE-hyväksytyt pintakäsitellyt ulkoverhouslaudat

CE-hyväksytyt precut-tuotteet

Sertifioidut, palosuojatut ulkoverhoustuotteet

Nykyaikainen, tehokas ja joustava tuotanto

Raaka-aineet hyvin hoidetuista suomalaisista puista

Ainutlaatuinen saumaton jalostusketju

Luomme menestystä ja hyvinvointia asiakkaillemme ja yhteiskunnallemme kestävän ja tehokkaan puurakentamisen konseptimme avulla. Uniikki konseptimme perustuu yhtiöidemme ja tehtaidemme synergiaetujen hyödyntämiseen. Tuotamme kaiken hyvin hoidetusta suomalaisesta metsästä tuotannon ja asennuksen kuviaketjujen kautta kestäviksi puurakentamisen lopputuotteiksi.

Kannattava kumppanuus

Me Woodcompilla haluamme rakentaa asiakassuhteemme pitkäaikaisiksi kumppanuussuhteiksi. Pyrimme miettimään asioita pitkällä tähtäimellä ja asiakkaamme etuja ajatellen. Rakennamme tulevaisuutta yhdessä kumppaneidemme kanssa. Meillä kumppanuus on strategian ytimessä.

Saumatonta suunnittelua

Onnistuneen projektin lähtökohta on hyvä suunnittelu. Käytämme suunnittelussa omia hyviksi havaittuja ratkaisuja ja yksityiskohtia, joiden avulla voimme varmistaa turvallisen ja kestävän rakentamisen sekä kustannustehokkaan ja kilpailukykyisen asiakasratkaisun.

Tavoitteellista tekemistä

Tavoitteellinen kumppanuus luo pohjan menestyksekkäälle toiminnalle. Yhdessä määritellyt tavoitteet antavat kumppanuudelle suunnan, johon yhdessä pyritään.

Yhdessä, eikä yksin

Meillä kumppanuuden keskeinen ajatus on, että yhdessä toimiessamme olemme vahvempia kuin yksin. Kumppanoituminen mahdollistaa myös riskien ja vastuun jakamisen.

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERRON LISÄÄ

Jouni Paloniemi

Precut- ja puutuotemyynti

Jouni Paloniemi
040 559 9349
jouni.paloniemi@woodcomp.fi