Kannattava kumppanuus

Me Woodcompilla haluamme rakentaa asiakassuhteemme pitkäaikaisiksi kumppanuussuhteiksi. Pyrimme miettimään asioita pitkällä tähtäimellä ja asiakkaamme etuja ajatellen. Rakennamme tulevaisuutta yhdessä kumppaneidemme kanssa. Meillä kumppanuus on strategian ytimessä.

Etsimme aina uusia kumppaneita, jotka jakavat arvomme ja ajatusmaailmamme vastuullisesta ja kestävästä puurakentamisesta. Oletko kiinnostunut kumppanuudesta kanssamme? Ota meihin yhteyttä!

Kumppanuudesta etua molemmille osapuolille

Suunnittelu

Onnistuneen projektin lähtökohta on hyvä suunnittelu. Käytämme suunnittelussa omia hyviksi havaittuja ratkaisuja ja yksityiskohtia, joiden avulla voimme varmistaa turvallisen ja kestävän rakentamisen sekä kustannustehokkaan ja kilpailukykyisen asiakasratkaisun.

Tavoitteellisuus

Tavoitteellinen kumppanuus luo pohjan menestyksekkäälle toiminnalle. Yhdessä määritellyt tavoitteet antavat kumppanuudelle suunnan, johon yhdessä pyritään.

Yhdessä tekeminen

Meillä kumppanuuden keskeinen ajatus on, että yhdessä toimiessamme olemme vahvempia kuin yksin. Kumppanoituminen mahdollistaa myös riskien ja vastuun jakamisen.