Tule töihin Woodcomp-yhtiöille

Meillä Woodcompilla työskentelee jo yli 130 henkeä. Toimintaamme ohjaavat työntekijöidemme kanssa yhdessä määritellyt arvot, joita ovat Luotettavuus, Positiivisuus ja Kehittyminen. Ne ovat myös menestyksemme perusta. Tule mukaan hyvän yhteishengen joukkueeseemme.

Avoimet työpaikkamme

LVI-Projektivastaava, KW-Component Oy, Raahe
Hakuaika: Haku päättyy 19.7.2019

Haemme
LVI-Projektivastaavaa
vakituiseen työsuhteeseen Raaheen tilaelementtitehtaalle.

Projektivastaavana huolehdit kohteiden LVI-suunnittelun ohjauksesta, määrälaskennasta sekä tuotannon ja työmaan yhteensovittamisesta yhdessä tuotannon ja työmaan työnjohdon kanssa. Tehtävässä sinua auttaa muu projektiorganisaatiomme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta ja paineensietokykyä. Hakijalta edellytetään LVI-insinöörin pätevyyttä tai vahvaa työmaakokemusta.

Hae meille töihin, jos haluat olla osa laadukkaan rakentamisen joukkuetta.

Hakemukset ja lisätiedot:
Arttu Terho
Liiketoimintapäällikkö, tilaelementtiliiketoiminta
KW-Component Oy
arttu.terho@woodcomp.fi
044 733 3055

Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella:

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS

Woodcomp työpaikkana

Säännöllinen työ hyvissä oloissa

Tarjoamme mielenkiintoista työtä modernissa kasvavassa yrityksessä, ja mahdollisuuden säännölliseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työolosuhteemme ovat hyvät ja turvalliset.

Meillä viihdytään

Woodcompilla puhalletaan yhteen hiileen. Vaikka keski-ikämme onkin nuorekas 27 vuotta, työskentelee meillä myös jo eläkkeelle jääneitä. Hyvää yhteishenkeä ja työkykyä ylläpidämme mm. yhteisillä liikuntavuoroilla.

Työnantaja, joka välittää

Me Woodcompilla välitämme aidosti jaksamisestasi ja työolosuhteistasi. Kuuntelemme herkällä korvalla palautetta ja pyrimme toimimaan työntekijöidemme parhaaksi. Näin sinä voit työntekijänä keskittyä antamaan oman panoksesi asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen.