Tule töihin Woodcomp-yhtiöille

Meillä Woodcompilla työskentelee teollisen puurakentamisen parissa jo yli 180 henkeä. Toimintaamme ohjaavat työntekijöidemme kanssa yhdessä määritellyt arvot, joita ovat Luotettavuus, Positiivisuus ja Kehittyminen. Ne ovat myös menestyksemme perusta. Tule mukaan hyvän yhteishengen joukkueeseemme.

Avoimet työpaikkamme

TALOUSJOHTAJA
Hakuaika: 3.–28.12.2021

Talousjohtaja Woodcomp

Etsimme kestävän puurakentamisen joukkueeseemme talousjohtajaa.

Hyppää teollisen puurakentamisen vahvan edelläkävijän matkaan!

Tehtäväkenttäsi muodostuu monipuolisista talouden suunnittelun, analysoinnin ja kehittämisen tehtävistä kasvuyhtiössä, jonka strategian onnistumisen kulmakivenä on talouden hallinta ja sen ymmärtäminen. Toimit kolmen henkilön taloustiimin esihenkilönä sekä johtoryhmän jäsenenä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän perheyhtiössä, jonka arvoja ovat luotettavuus, positiivisuus ja kehittyminen. Tässä tehtävässä on mahdollisuus joustaviin työaikoihin ja etätyöhön.

Toivomme sinulta kokemusta tuloksekkaasta talousjohtamisesta, vahvaa ymmärrystä liiketoiminnasta sekä yrityksen talouden pitkäjänteisestä kehittämisestä vastuullisesti ja kestävästi.

Odotamme sinun olevan työssäsi aktiivinen ja oma-aloitteinen. Innostut kehittämisestä ja uskallat tarttua myös haasteisiin. Olet positiivinen ja neuvottelutaitoinen tiimipelaaja, jolta löytyy tehtävään soveltuva vähintään AMK-tasoinen koulutus.

Woodcomp on ihmisläheinen ja nuorekas porukka, joka katsoo positiivisesti tulevaan. Välitämme aidosti jaksamisestasi töissä ja työolosuhteistasi. Kuuntelemme herkällä korvalla palautetta ja pyrimme toimimaan työntekijöidemme parhaaksi.

Olisitko sinä etsimämme henkilö? Hae paikkaa nyt!

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä MPS-Yhtiöiden kanssa.
Täytä hakulomake palkkatoiveineen 28.12.2021 mennessä MPS:n sivuilla. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.

​​Lisätietoja tehtävästä antavat

 • MPS-konsultti Minna Moilanen p. 040 688 8363 sekä
 • Woodcomp Oy toimitusjohtaja Marko Paloniemi p. 0500 391 949

Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella:

OPPISOPIMUKSELLA ELEMENTTIRAKENTAJAKSI
Hakuaika: 04.10.2021 –

Haluatko suorittaa ammatillisen tutkinnon käytännönläheisesti työssä oppimalla? Oletko kiinnostunut urasta talonrakennuksen parissa?

Etsimme oppisopimuskoulutukseen ELEMENTTIRAKENTAJIA Raaheen KW-Componentin Kiiluntien yksikköön tilaelementtien valmistukseen. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Koulutuskeskus Brahen kanssa. Aloitus on sopimuksen mukaan syksyn aikana ja haussa on useita paikkoja.

Katso Woodcompin video Kiiluntien tilaelementtitehtaalta.

Mitä tarjoamme?

 • Oppisopimuksen ajaksi tehdään määräaikainen työsopimus
 • Työsuhde on palkallinen
 • Maksamme mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimuksen mukaisen palkan, lisät ja muut korvaukset

Sinulla on mahdollisuus työllistyä KW-Componentille oppisopimuksen päätyttyä. Osoittamalla aitoa motivaatiota ja asennetta oppisopimuksen aikana voit siis työllistyä pitkäksi aikaa, jopa vakituiseen työsuhteeseen!

KW-Componentin Kiiluntien yksikössä työskennellään arkisin päivävuorossa. Talonrakennuksen rautaiset ammattilaiset antavat osaamisensa sinun käyttöösi ja kouluttavat sinut elementtirakentamisen saloihin.

Mitä sinulta odotamme?

Menestyäksesi opinnoissasi tulee sinulla olla kiinnostus työtä kohtaan ja halu kehittyä osaavaksi elementtirakentajaksi.

Oppisopimuskoulutuksessa saat itsellesi ammatillisen koulutuksen käytännönläheisesti työssä oppimalla. Suurin osa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu työpaikalla käytännön töitä tehden. Koulutuspolkusi räätälöidään sinulle sopivaksi yhdessä oppilaitoksen kanssa.

Miten haet mukaan?

Jätä tietosi lyhyellä lomakkeella oheisen linkin kautta. Kutsumme sinut toimistolle keskustelemaan tarkemmin tilanteestasi ja toiveistasi. Voit liittää hakemukseen CV:n ja hakukirjeen, mutta se ei ole välttämätöntä. Emme etsi Runebergia tai Waltaria, vaan tekevällä asenteella varustettuja tyyppejä.

Kysyttävää?

Lisätietoja hausta saat Go On Raahen HR-asiantuntijoilta:

 • Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi
 • Johanna Patanen, p. 045 346 2688, johanna.patanen@go-on.fi

Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella:

TYÖNTEKIJÖITÄ TUOTANNON ERI TEHTÄVIIN
Hakuaika: Jatkuva haku

Haemme jatkuvana hakuna monipuolisesti TYÖNTEKIJÖITÄ TUOTANNON TEHTÄVIIN Raaheen Woodcompin ja KW-Componentin yksiköihin.

Tutustu tuotantoomme tarkemmin katsomalla videomme puunjalostustuotannosta ja elementtituotannosta Lapaluodossa sekä tilaelementtituotannosta Kiiluntiellä.

Työpaikkoja on tarjolla pitkin vuotta monen tasoisille osaajille rakennusalan ammattilaisista kokemattomampiin!

Työntekijämme työskentelevät muun muassa seuraavanlaisissa työtehtävissä:

 • Timpurin tehtävät
 • Sahaus
 • Höyläys
 • Pintakäsittely
 • Logistiikka ja varastotehtävät
 • Sähköasennus
 • LVI-asennus

Mitä haemme?

Eduksesi on, jos sinulla on koulutus alalle tai aiempaa rakennusalan työkokemusta. Kaikkiin tehtäviin ei vaadita aiempaa osaamista eli paikkoja on myös vasta-alkajille.

Mitä edellytämme?

Työntekijöidemme kaikkein tärkein ominaisuus on motivoitunut asenne. Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi kokeneilta työkavereiltasi, mutta oma-aloitteinen ja uuden oppimisesta innostuva asenne sinulla tulee olla jo valmiiksi.

Tehtävissä tarvitaan myös hyvää fyysistä peruskuntoa. Hyvät kädentaidot ovat ehdottomasti eduksesi.

Mitä tarjoamme?

 • Kokemusta jo kerryttäneille ammattilaisille maksamme palkkaa osaamisesta riippuen 12-16 euroa / tunti
 • Jos sinulla on kokemusta vähemmän, on lähtöpalkkasi taidoistasi riippuen 10-12 euroa / tunti
 • Noudatamme mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta
 • Saat huolellisen perehdytyksen ja tuen työhösi, ammattitaitoiset työkaverit ja mahdollisuuden arvokkaan työkokemuksen kerryttämiseen

Työsuhteen kesto?

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työntekijöiden tarve on useimmiten pitkäaikainen. Taitonsa ja asenteensa työssä osoittaneille voi avautua vakituinen paikka yrityksen palkkalistoilla.

Jätä meille hakemuksesi, niin ryhdytään etsimään sinulle sopivaa paikkaa eri yksiköistämme!

Kysyttävää?

Lisätietoja tehtävistä saat Go On Raahen HR-asiantuntijoilta:

Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Johanna Patanen, p. 045 346 2688, johanna.patanen@go-on.fi

Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella:

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRI
Hakuaika: 16.8.2021 -

Kestävän teollisen puurakentamisen edelläkävijä Woodcomp hakee nyt uutta TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ kehittämään yhtiömme suunnittelutyötä ja tilaelementtirakentamista.

Työnkuvasi tulee olemaan monipuolinen ja kiinnostava.

Tuotekehitysinsinöörinä vastuullasi on huolehtia, että hankkeidemme rakennesuunnittelu toteutuu konseptimme mukaisesti. Kehität aktiivisesti tuotteitamme yhdessä suunnitteluorganisaatiomme kanssa varmistaen Woodcompin pysyvän jatkossakin puurakentamisen edelläkävijänä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikkaa puurakentamisen huomiseen. Menestyksen avaimet takaavat asianmukaiset suunnitteluohjelmistot, osaava ja energinen työyhteisö ja kattava perehdytys toimintaamme, tuotantoomme ja konseptiimme.

Toivomme sinulta kykyä ja paloa etsiä uusia ratkaisuja vanhojen ja totuttujen toimintamallien rinnalle. Odotamme sinulta kokemusta mallinnuspohjaisesta suunnittelutyöstä, osaamista puurakennesuunnittelusta ja vähintään rakennusinsinöörin koulutusta.

Woodcompin tuotantolaitokset ja toimipisteet sijaitsevat Raahessa ja Vantaalla. Oma työpaikkasi voi olla kummassa kaupungissa vain. Pestiin kuuluu myös osittainen etätyömahdollisuus, jonka myötä voit työskennellä juuri siellä, missä itse haluat.

Oletko uusi työkaverimme? Hae paikkaa 17.9. mennessä!

Kysy työpaikasta lisää: 

Arttu Terho

Liiketoimintapäällikkö, tilaelementtiliiketoiminta

+358 44 7333 055

arttu.terho@woodcomp.fi

Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella:

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS

  Woodcomp työpaikkana

  Säännöllinen työ hyvissä oloissa

  Tarjoamme mielenkiintoista työtä modernissa kasvavassa yrityksessä, ja mahdollisuuden säännölliseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työolosuhteemme ovat hyvät ja turvalliset.

  Meillä viihdytään

  Woodcompilla puhalletaan yhteen hiileen. Vaikka keski-ikämme onkin nuorekas 27 vuotta, työskentelee meillä myös jo eläkkeelle jääneitä. Hyvää yhteishenkeä ja työkykyä ylläpidämme mm. yhteisillä liikuntavuoroilla.

  Työnantaja, joka välittää

  Me Woodcompilla välitämme aidosti jaksamisestasi ja työolosuhteistasi. Kuuntelemme herkällä korvalla palautetta ja pyrimme toimimaan työntekijöidemme parhaaksi. Näin sinä voit työntekijänä keskittyä antamaan oman panoksesi asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen.