Tule töihin Woodcomp-yhtiöille

Meillä Woodcompilla työskentelee teollisen puurakentamisen parissa jo yli 130 henkeä. Toimintaamme ohjaavat työntekijöidemme kanssa yhdessä määritellyt arvot, joita ovat Luotettavuus, Positiivisuus ja Kehittyminen. Ne ovat myös menestyksemme perusta. Tule mukaan hyvän yhteishengen joukkueeseemme.

Avoimet työpaikkamme

OPPISOPIMUKSELLA ELEMENTTIRAKENTAJAKSI
Hakuaika: 04.10.2021 – 31.10.2021

Haluatko suorittaa ammatillisen tutkinnon käytännönläheisesti työssä oppimalla? Oletko kiinnostunut urasta talonrakennuksen parissa?

Etsimme oppisopimuskoulutukseen ELEMENTTIRAKENTAJIA Raaheen KW-Componentin Kiiluntien yksikköön tilaelementtien valmistukseen. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Koulutuskeskus Brahen kanssa. Aloitus on sopimuksen mukaan syksyn aikana ja haussa on useita paikkoja.

Katso Woodcompin video Kiiluntien tilaelementtitehtaalta.

Mitä tarjoamme?

 • Oppisopimuksen ajaksi tehdään määräaikainen työsopimus
 • Työsuhde on palkallinen
 • Maksamme mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimuksen mukaisen palkan, lisät ja muut korvaukset

Sinulla on mahdollisuus työllistyä KW-Componentille oppisopimuksen päätyttyä. Osoittamalla aitoa motivaatiota ja asennetta oppisopimuksen aikana voit siis työllistyä pitkäksi aikaa, jopa vakituiseen työsuhteeseen!

KW-Componentin Kiiluntien yksikössä työskennellään arkisin päivävuorossa. Talonrakennuksen rautaiset ammattilaiset antavat osaamisensa sinun käyttöösi ja kouluttavat sinut elementtirakentamisen saloihin.

Mitä sinulta odotamme?

Menestyäksesi opinnoissasi tulee sinulla olla kiinnostus työtä kohtaan ja halu kehittyä osaavaksi elementtirakentajaksi.

Oppisopimuskoulutuksessa saat itsellesi ammatillisen koulutuksen käytännönläheisesti työssä oppimalla. Suurin osa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu työpaikalla käytännön töitä tehden. Koulutuspolkusi räätälöidään sinulle sopivaksi yhdessä oppilaitoksen kanssa.

Miten haet mukaan?

Jätä tietosi lyhyellä lomakkeella oheisen linkin kautta. Kutsumme sinut toimistolle keskustelemaan tarkemmin tilanteestasi ja toiveistasi. Voit liittää hakemukseen CV:n ja hakukirjeen, mutta se ei ole välttämätöntä. Emme etsi Runebergia tai Waltaria, vaan tekevällä asenteella varustettuja tyyppejä.

Kysyttävää?

Lisätietoja hausta saat Go On Raahen HR-asiantuntijoilta:

 • Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi
 • Johanna Patanen, p. 045 346 2688, johanna.patanen@go-on.fi

Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella:

TYÖNTEKIJÖITÄ PUURAKENTAMISEEN
Hakuaika: 01.10.2021 – 31.10.2021

Etsimme TYÖNTEKIJÖITÄ PUURAKENTAMISEEN Raaheen Woodcompin ja KW-Componentin Lapaluodon yksiköihin.

Katso Woodcompin videot puunjalostustuotannosta ja elementtituotannosta Lapaluodossa.

Työpaikkoja on tarjolla monen tasoisille osaajille ammattilaisista kokemattomampiin. Työtehtävät sijoittuvat taloelementtien ja puutuotteiden valmistukseen.

Työkenkiä on jaossa muun muassa seuraavia taitoja hallitseville:

 • Puuelementtien rakennus
 • Sahaus
 • Maalaus
 • Keräily

Työt alkavat sopimuksen mukaan kuluvan syksyn aikana ja tarve on pitkäaikainen. Tuotanto pyörii pääasiassa kahdessa vuorossa, tietyissä työtehtävissä kiireaikana myös keskeytyvässä 3-vuorossa.

Mitä haemme?

Etsimme sekä kokeneita että uusia tulokkaita. Eduksesi on, jos sinulla on aiempaa rakennusalan kokemusta joko työn tai harrastusten kautta. Rakennusalan koulutuksesta saat plussaa. Kaikkiin tehtäviin ei vaadita aiempaa osaamista eli paikkoja on myös vasta-alkajille.

Mitä edellytämme?

Työntekijöidemme kaikkein tärkein ominaisuus on motivoitunut asenne. Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi kokeneilta työkavereiltasi, mutta oma-aloitteinen ja uuden oppimisesta innostuva asenne sinulla tulee olla jo valmiiksi.

Tehtävissä tarvitaan myös hyvää fyysistä peruskuntoa. Hyvät kädentaidot ovat ehdottomasti eduksesi.

Mitä tarjoamme?

 • Kokemusta jo kerryttäneille ammattilaisille maksamme palkkaa osaamisesta riippuen 12-16 euroa / tunti
 • Jos sinulla on kokemusta vähemmän, on lähtöpalkkasi taidoistasi riippuen 10-12 euroa / tunti
 • Noudatamme mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta
 • Saat huolellisen perehdytyksen ja tuen työhösi, ammattitaitoiset työkaverit ja mahdollisuuden arvokkaan työkokemuksen kerryttämiseen

Työsuhteen kesto?

Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn aikana. Työntekijöiden tarve on pitkäaikainen. Taitonsa ja asenteensa työssä osoittaneille voi avautua vakituinen paikka yrityksen palkkalistoilla.

Jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta rakennusalalta tai muutoin sopivia kädentaitoja sekä asennetta työntekoon, jätä meille hakemus alta!

Kysyttävää?

Lisätietoja tehtävistä saat Go On Raahen HR-asiantuntijoilta:

 • Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi
 • Johanna Patanen, p. 045 346 2688, johanna.patanen@go-on.fi

Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella:

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRI
Hakuaika: 16.8.2021 -

Kestävän teollisen puurakentamisen edelläkävijä Woodcomp hakee nyt uutta TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ kehittämään yhtiömme suunnittelutyötä ja tilaelementtirakentamista.

Työnkuvasi tulee olemaan monipuolinen ja kiinnostava.

Tuotekehitysinsinöörinä vastuullasi on huolehtia, että hankkeidemme rakennesuunnittelu toteutuu konseptimme mukaisesti. Kehität aktiivisesti tuotteitamme yhdessä suunnitteluorganisaatiomme kanssa varmistaen Woodcompin pysyvän jatkossakin puurakentamisen edelläkävijänä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikkaa puurakentamisen huomiseen. Menestyksen avaimet takaavat asianmukaiset suunnitteluohjelmistot, osaava ja energinen työyhteisö ja kattava perehdytys toimintaamme, tuotantoomme ja konseptiimme.

Toivomme sinulta kykyä ja paloa etsiä uusia ratkaisuja vanhojen ja totuttujen toimintamallien rinnalle. Odotamme sinulta kokemusta mallinnuspohjaisesta suunnittelutyöstä, osaamista puurakennesuunnittelusta ja vähintään rakennusinsinöörin koulutusta.

Woodcompin tuotantolaitokset ja toimipisteet sijaitsevat Raahessa ja Vantaalla. Oma työpaikkasi voi olla kummassa kaupungissa vain. Pestiin kuuluu myös osittainen etätyömahdollisuus, jonka myötä voit työskennellä juuri siellä, missä itse haluat.

Oletko uusi työkaverimme? Hae paikkaa 17.9. mennessä!

Kysy työpaikasta lisää: 

Arttu Terho

Liiketoimintapäällikkö, tilaelementtiliiketoiminta

+358 44 7333 055

arttu.terho@woodcomp.fi

Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella:

ELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ
Hakuaika: 01.10.2021 – 31.10.2021

Palkkaamme ELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ Raaheen KW-Componentin Kiiluntien yksikköön tilaelementtien valmistukseen.

Katso Woodcompin video Kiiluntien tilaelementtitehtaalta.

Elementtien valmistuksessa on kysyntää monenlaisille osaajille kuluvan syksyn aikana. Tarvetta on etenkin seuraaville taidoille:

 • Timpurit
 • Sisustajat
 • LVI-alan osaajat
 • Sähköalan osaajat

Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn aikana ja tarve on pitkäaikainen. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa.

Mitä haemme?

Etsimme erityisesti tekijöitä, joilla on jo jonkin verran aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja ehkä myös koulutus alalle. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään.

Mitä edellytämme?

Kädentaitojen lisäksi keskeinen vaatimuksemme työntekijöiltä on asenne. Kokeneet työkaverisi perehdyttävät sinut työtehtäviin, mutta toimeen tarttuva, oma-aloitteinen ja uuden oppimisesta innostuva asenne sinulla tulee olla jo taloon tullessasi. Tehtävissä tarvitaan myös hyvää fyysistä peruskuntoa.

Mitä tarjoamme?

 • Aiemman kokemuksesi ja osaamisesi mukaisen tuntipalkan
 • Mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimuksen mukaiset lisät ja muut korvaukset
 • Pitkäaikaisen työsuhteen
 • Osaavat työkaverit ja kannustavan työyhteisön
 • Päivävuorossa tehtävän työn

Jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta rakennusalalta tai muutoin sopivia kädentaitoja, repullinen hyvää asennetta työntekoon ja työskentely talonrakentamisen parissa kiinnostaa, jätä meille hakemuksesi alla olevan lomakkeen kautta!

Kysyttävää?

Lisätietoja tehtävistä saat Go On Raahen HR-asiantuntijoilta:

 • Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi
 • Johanna Patanen, p. 045 346 2688, johanna.patanen@go-on.fi

Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella:

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS

  Woodcomp työpaikkana

  Säännöllinen työ hyvissä oloissa

  Tarjoamme mielenkiintoista työtä modernissa kasvavassa yrityksessä, ja mahdollisuuden säännölliseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työolosuhteemme ovat hyvät ja turvalliset.

  Meillä viihdytään

  Woodcompilla puhalletaan yhteen hiileen. Vaikka keski-ikämme onkin nuorekas 27 vuotta, työskentelee meillä myös jo eläkkeelle jääneitä. Hyvää yhteishenkeä ja työkykyä ylläpidämme mm. yhteisillä liikuntavuoroilla.

  Työnantaja, joka välittää

  Me Woodcompilla välitämme aidosti jaksamisestasi ja työolosuhteistasi. Kuuntelemme herkällä korvalla palautetta ja pyrimme toimimaan työntekijöidemme parhaaksi. Näin sinä voit työntekijänä keskittyä antamaan oman panoksesi asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseen.