PUUELEMENTIT JA VALMISOSAT

Laatusertifioidut, kestävät ja vastuullisesti tuotetut puuelementit ja valmisosat suomalaisesta puusta.

Puuelementtimme ja valmisosamme ovat huippuosaajien suunnittelemia ja valmistamia. Valmistamme elementtimme ja valmisosamme Raahessa nykyaikaisissa tuotantotiloissamme.

Teemme asiakkaidemme laatuvaatimukset ja tarpeet täyttäviä sekä laatusertifioituja ulkoseinä-, välipohja- ja kattoelementtejä. Tuotamme myös rakentamisen valmisosia, kuten puisia terasseja ja katoksia.

Puuelementtiemme ja valmisosiemme laadun taustalla on korkealaatuinen rakenne- ja elementtisuunnittelu ja tehokas tuotantokonsepti.

Woodcompin puuelementit ja valmisosat tehdään modernia, vastuullista, tehokasta ja joustavaa tuotantomalliamme hyödyntäen valvotuissa ja kuivissa olosuhteissa sisätiloissa.

Korkealla laadulla kotimaisesta puusta

Puuelementit ja valmisosat

Laatusertifioidut ulkoseinä-, välipohja- ja kattoelementit ja rakentamisen valmisosat, kuten terassit ja katokset
Korkealaatuinen rakenne- ja elementtisuunnittelu
Nykyaikainen, tehokas ja joustava tuotanto

Rakenne- ja elementtisuunnittelu, kuljetus- ja asennuspalvelu

Tekemällämme suunnittelulla ja tarkalla rakenneratkaisujen valinnalla voimme varmistaa turvallisen, kestävän ja kilpailukykyisen rakentamisen.
Tuotteidemme paketointi ja suojaus tapahtuu kuivissa tehdasolosuhteissa, ja yhteistyökumppanimme takaavat logistisen kuivaketjun ja toimitukset läpi Suomen.
Toimituksiimme voi sisältyä laajimmillaan säältä suojaan -asennus.

KANNATTAVA KUMPPANUUS

Me Woodcompilla haluamme rakentaa asiakassuhteemme pitkäaikaisiksi kumppanuussuhteiksi. Pyrimme miettimään asioita pitkällä tähtäimellä ja asiakkaamme etuja ajatellen. Rakennamme tulevaisuutta yhdessä kumppaneidemme kanssa. Meillä kumppanuus on strategian ytimessä.

Saumatonta suunnittelua

Onnistuneen projektin lähtökohta on hyvä suunnittelu. Käytämme suunnittelussa omia hyviksi havaittuja ratkaisuja ja yksityiskohtia, joiden avulla voimme varmistaa turvallisen ja kestävän rakentamisen sekä kustannustehokkaan ja kilpailukykyisen asiakasratkaisun.

Tavoitteellista tekemistä

Tavoitteellinen kumppanuus luo pohjan menestyksekkäälle toiminnalle. Yhdessä määritellyt tavoitteet antavat kumppanuudelle suunnan, johon yhdessä pyritään.

Yhdessä, eikä yksin

Meillä kumppanuuden keskeinen ajatus on, että yhdessä toimiessamme olemme vahvempia kuin yksin. Kumppanoituminen mahdollistaa myös riskien ja vastuun jakamisen.

Ainutlaatuinen saumaton jalostusketju

Luomme menestystä ja hyvinvointia asiakkaillemme ja yhteiskunnallemme kestävän ja tehokkaan puurakentamisen konseptimme avulla. Uniikki konseptimme perustuu yhtiöidemme ja tehtaidemme synergiaetujen hyödyntämiseen. Rakennamme kaiken hyvin hoidetusta suomalaisesta metsästä tuotannon ja asennuksen kuviaketjujen kautta kestäviksi puutaloiksi ilman välikäsiä.

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Kari Mehtälä
044 357 1241
kari.mehtala@kw-component.fi