Moduulirakentaminen on ratkaisu moniin tilatarpeisiin

Modulaarisuuden avulla rakennukset saadaan palvelemaan paremmin erilaisia ja vaihtuvia tarpeita. Siksi moduulirakennuksia käytetään entistä enemmän muun muassa kouluina, toimistoina ja hoivatiloina.

Moduulirakennukset saadaan käyttöön nopeasti ja voidaan muuntaa helposti erilaisiin käyttötarkoituksiin. Woodcomp Modules pystyy toteuttamaan modulaarisia rakennuksia kerrosrakentamisesta yksittäisiin pienempiin kohteisiin.

Nopeasti moneen käyttötarkoitukseen

Moduulirakennuksilla voi ratkaista kustannustehokkaasti ja nopeasti monenlaisia tilatarpeita. Niiden avulla saa saa nopeasti vaikkapa majoitustilaa matkailualalle, asuntoja kausityöntekijöille tai toimistotilat yritykselle. Moduulikoulu tai -päiväkoti taas rakentuu kesäloman aikana väistötilaksi tai pysyvään käyttöön.
Yksi moduulirakennusten etu verrattuna pysyviin rakennuksiin on niiden joustavuus. Kun käyttötarve muuttuu, helposti laajennettava ja supistettava moduulirakennus muuttuu mukana. Moduulirakennus voidaan myös siirtää toiseen paikkaan palvelemaan uudessa tarkoituksissa.

Woodcomp Modules tilaelementti

Terveet ja terveelliset tilat

Woodcompin tilamoduuleiden runko valmistetaan kotimaisesta puutavarasta, jonka jalostusketju on kokonaan hallussamme. Tilamoduulit kootaan kuivissa sisätiloissa korkeaan valmiusasteeseen talotekniikan, pintamateriaalien ja kiintokalusteiden osalta, joten työmaalla rakentamiseen käytettävä aika minimoituu. Kun rakentamisen kuivaketju on hallinnassa, rakennukset ja niiden käyttäjät pysyvät paremmin terveinä. Valvotuissa olosuhteissa rakennetut moduulirakennukset ovat myös energiatehokkaita ja rakentamisen ympäristökuormitus on vähäisempää verrattuna paikalla rakentamiseen.