Woodcomp luovutti puukerrostalot Sipoossa A-Kruunulle

Woodcomp-yhtiöihin kuuluva KW-Component on saanut valmiiksi Sipooseen urakoimansa kaksi nelikerroksista puukerrostaloa. Ne luovutettiin keskiviikkona kohteen tilaajalle A-Krunulle.

Kohteet valmistuvat Sipoon Kalliomäen uudelle alueelle Söderkullan keskustan kupeeseen.

– Yhteistyö A-Kruunun kanssa oli sujuvaa ja hanke eteni pandemiasta huolimatta aikataulussa, Woodcompin toimitusjohtaja Marko Paloniemi kiittelee.

Söderkulla, puukerrostalo

”Varmaan hengittää paremmin”

Osoitteisiin Kalliomäenkaari 8 ja 18 valmistuneisiin asuntoihin on hakenut 294 asukasta.
Toiseen taloista Vantaalta muuttanut Nina Mölsän perhe iloitsee uuden kodin merellisestä sijainnista ja hyvistä kulkuyhteyksistä. – Puukerrostalossa asuminen kiehtoi ajatuksena. Se on kai jollain lailla ekologisempi ja varmaan hengittää paremmin kuin betonitalo. Asuminen sitten näyttää, kuinka talo toimii kesällä ja talvella, Mölsä sanoo.

Kohtuullinen vuokrataso

Uusissa taloissa on moni asia kohdallaan.

– Asukkaiden kommenteissa korostuivat yhteydet Helsinkiin ja muualle pääkaupunkiseudulle, koulumatkan turvallisuus, luonnonläheisyys sekä kohtuullinen vuokrataso. Moni arvostaa myös mahdollisuutta päästä asumaan uudessa asunnossa, A-Kruunun palvelupäällikkö Laura Kalakoski sanoo.

Puukerrostalo, portaat

Talon keskimääräinen jyvitetty vuokrataso on 12,65 euroa neliöltä kuukaudessa. Yhteistiloina on talosauna ja kerhohuone.

Lataa 31.3.2021 julkaisuvapaa lehdistötiedote täältä ›

Lisätietoja

Hankepäällikkö Jouni Lahtinen
jouni.lahtinen@woodcomp.fi, puh. 044 589 3512

KW-Component Oy

KW-Component Oy on keskittynyt teolliseen puurakentamiseen ja puukerrostalojen urakointiin. Se on osa raahelaista Woodcomp-yhtiöitä. Woodcompin yhtiöiden liikevaihto on yhteensä noin 30 miljoonaa euroa ja se työllistää keskimäärin 140 henkilöä.

Palvelupäällikkö Laura Kalakoski
laura.kalakoski@a-kruunu.fi, puh. 0207207121

A-kruunu

A-Kruunu on valtion erityistehtäväyhtiö, tehokas ja vastuullinen kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen tuottaja ja omistaja. Yhtiön tavoitteena on rakennuttaa asukkaiden arvostamia asuntoja niin, että vuosittainen tuotanto nostetaan asteittain 800 asuntoon. Yhtiön tehtävänä on myös edistää puurakentamista, asumisen innovaatioita, kiertotaloutta ja vähähiilisyyttä.