Vähähiilisen rakentamisen konsepti logo

Puukerrostalo – vastuullinen, viihtyisä ja kustannustehokas

Kerrostaloja rakennetaan entistä enemmän puusta, ja sille on syynsä. Puukerrostalot ovat ekologisia, tehokkaita rakentaa sekä tutkitusti terveellisiä ja miellyttäviä asua. Sisätiloissa moduuleina valmistettujen talojen pystytys on nopeaa ja kuivaketju pysyy hallinnassa. Samalla rakentuu hyvinvointia ympäröivälle yhteiskunnalle. Puukerrostaloissa käytetään kotimaisia raaka-aineita ja puurakentaminen tuo huomattavasti työtä Suomeen.

Matkalla Suomen johtavaksi puukerrosrakentajaksi

Konseptimme takaa tehokkaan ja vähähiilisen rakentamisen

Toimintamallimme ansiosta pystymme yhdistämään rakentamisessa ekologisuuden ja tehokkuuden. Puukerrostalomallistomme on vakioitu ja rakennamme puukerrostalot moduuleina sisätiloissa. Se tehostaa työtämme ja materiaalien käyttöä sekä nopeuttaa työmaan toimintaa. Näin myös rakentamisen kuivaketju pysyy hallinnassa, sillä 80 % rakentamisesta tapahtuu valvotuissa olosuhteissa. Visiomme on olla Suomen johtava puukerrosrakentaja vuonna 2025.

EKOLOGISUUS ULOTTUU RAKENTAMISESTA KÄYTTÖÖN

Valmistamme tilaelementit alusta pitäen itse – puunjalostuksesta lähtien. Näin pystymme pitämään materiaalien hävikin minimissä. Puukerrostalo on ekologinen rakentaa, mutta myös käytössä energiatehokas. Materiaalit ovat kestäviä ja huoltovapaita ja energian kulutusta voidaan seurata etänä monella tavalla anturitekniikan ansiosta. Rakennamme puukerrostalot paikkoihin, joissa niiden arvo säilyy ja sijoittaja saa hyvän vuokratuoton.

DIGIAJAN RAKENTAMISTA JA ASUMISTA

Pystymme seuraamaan ja optimoiman tuotantoa ja rakentamista anturitekniikan, etävalvonnan ja älykkäiden ratkaisujen avulla. Nämä ratkaisut auttavat tekemään myös asumisesta energiatehokasta. Älyratkaisujen avulla voi ylläpitää ja optimoida asumisen automaatiojärjestelmiä sekä esimerkiksi paloturvallisuuteen ja vesivahinkoihin liittyviä valvontajärjestelmiä. Tehokkaan rakentamiskonseptimme taustalla on mallinnukseen perustuva nykyaikainen suunnittelu.

RAKENNAMME PAREMPAA ASUMISKOKEMUSTA

Puukerrostalot takaavat asukkaille terveellisen, turvallisen ja huolettoman arjen. Modernit rakennusmateriaalit ja varustelu sekä sijainti palveluiden lähellä tuovat asumiseen helppoutta ja mukavuutta. Puu on tutkitusti terveellinen rakennusmateriaali ja lisäksi sen akustiset ominaisuudet tekevät asumisesta miellyttävää.

Kirjoituksia puukerrostalosta

Woodcompin puukerrosrakentaminen
– vastuullisesti metsästä kodiksi

Tuotantoketjumme suomalaisesta puusta puukerrostaloiksi on täysin läpinäkyvä ja ekologinen. Jalostamme itse puut, valmistamme niistä elementtejä ja edelleen tilaelementtejä. Kuivaketju pysyy kunnossa tuotannosta asennukseen ja takaa terveet rakennukset. Tuotantomme on optimoitu nykyaikaisella tavalla mahdollisimman ympäristöystävälliseksi ja vähähiiliseksi. Ylijäävät raaka-aineet menevät uusiokäyttöön, energiantuotantoon ja eläinten kuivikkeeksi.

TULEVAISUUDEN TEOLLISTA PUUKERROSRAKENTAMISTA JO TÄNÄÄN

Konseptoitu tuotanto ja teollinen esivalmistus vertikaalisena valmistusketjuna

Kustannustehokas vähähiilinen puurakentaminen

Energiatehokkaat matalan ympäristökuormituksen rakennukset

Nykyteknologian hyödyntäminen rakentamisessa ja asumisessa

Tehokas rakentamistapamme varmistaa kuivaketjun ja on puolet nopeampaa kuin betonirakentaminen.

KANNATTAVA KUMPPANUUS

Me Woodcompilla haluamme rakentaa asiakassuhteemme pitkäaikaisiksi kumppanuussuhteiksi. Pyrimme miettimään asioita pitkällä tähtäimellä ja asiakkaamme etuja ajatellen. Rakennamme tulevaisuutta yhdessä kumppaneidemme kanssa. Meillä kumppanuus on strategian ytimessä.

SAUMATONTA SUUNNITTELUA

Onnistuneen projektin lähtökohta on hyvä suunnittelu. Käytämme suunnittelussa hyviksi havaittuja ratkaisuja ja yksityiskohtia, joiden avulla voimme varmistaa turvallisen ja kestävän rakentamisen sekä kustannustehokkaan asiakasratkaisun.

TAVOITTEELLISTA TEKEMISTÄ

Tavoitteellinen kumppanuus luo pohjan menestyksekkäälle toiminnalle. Yhdessä määritellyt tavoitteet antavat kumppanuudelle suunnan, johon yhdessä pyritään.

YHDESSÄ, EIKÄ YKSIN

Meillä kumppanuuden keskeinen ajatus on, että yhdessä toimiessamme olemme vahvempia kuin yksin. Kumppanoituminen mahdollistaa myös riskien ja vastuun jakamisen.

Jouni Lahtinen

Projektimyynti

Jouni Lahtinen
044 589 3512
jouni.lahtinen@woodcomp.fi

Ari Laitinen

Hankekehitysjohtaja

Ari Laitinen
040 505 2275
ari.laitinen@woodcomp.fi