Vähähiilisen rakentamisen konsepti logo

Puukerrostalo – vastuullinen, viihtyisä ja kustannustehokas

Kerrostaloja rakennetaan entistä enemmän puusta, ja sille on syynsä. Puukerrostalo on ympäristöteko.

Woodcompin puukerrostalot ovat ekologisia, tehokkaita rakentaa sekä tutkitusti terveellisiä ja miellyttäviä asua. Sisätiloissa moduuleina valmistettujen talojen pystytys on nopeaa ja kuivaketju pysyy hallinnassa.

Puukerrostalo on vastuullinen sijoitus

Puukerrostaloissa hiilijalanjälki jää pieneksi niin rakentamisessa kuin asumisessa. Puukerrostalo on myös mukava asua, sillä akustoivana materiaalina sen puupinnat luovat hyvinvointia ja viihtyisyyttä.

Toimintamme kantavat voimat ovat vastuullisuus, nopeus ja kustannustehokkuus. Konseptoitu tuotanto, teollinen esivalmistus ja puu materiaalina tekevät rakentamisesta entistäkin tehokkaampaa.

Puukerrostalorakentaminen luo hyvinvointia yhteiskunnalle. Puukerrostaloissamme käytetään kotimaisia raaka-aineita ja puurakentaminen tuo huomattavasti työtä Suomeen.

Tulevaisuuden teollista puukerrosrakentamista
JO TÄNÄÄN

AINUTLAATUINEN KESTÄVÄN PUURAKENTAMISEN KONSEPTI

Toimintamallimme ansiosta pystymme yhdistämään rakentamisessa ekologisuuden ja tehokkuuden. Puukerrostalojemme mallisto on vakioitu ja rakennamme puukerrostalomme moduuleina sisätiloissa. Se tehostaa työtämme ja materiaalien käyttöä sekä nopeuttaa työmaan toimintaa. Näin myös rakentamisen kuivaketju pysyy hallinnassa, sillä 80 prosenttia rakentamisesta tapahtuu sisällä valvotuissa olosuhteissa.

EKOLOGISUUTTA RAKENTAMISESTA KÄYTTÖÖN

Puukerrostalo on ympäristöteko. Valmistamme puukerrostalojemme tilaelementit alustapitäen itse puunjalostuksesta lähtien. Näin pystymme pitämään materiaalien hävikin minimissä. Puukerrostalo on ekologinen rakentaa, mutta myös käytössä energiatehokas. Materiaalit ovat kestäviä ja huoltovapaita ja energian kulutusta voidaan seurata etänä monella tavalla anturitekniikan ansiosta. Rakennamme puukerrostalomme paikkoihin, joissa niiden arvo säilyy ja sijoittaja saa hyvän vuokratuoton.

DIGIAJAN RAKENTAMISTA JA ASUMISTA

Pystymme seuraamaan ja optimoimaan tuotantoa ja rakentamista anturitekniikan, etävalvonnan ja älykkäiden ratkaisujen avulla. Nämä ratkaisut auttavat tekemään myös asumisesta energiatehokasta. Woodcompin puukerrostalo on älykäs – älyratkaisujemme avulla voi ylläpitää ja optimoida asumisen automaatiojärjestelmiä sekä esimerkiksi paloturvallisuuteen ja vesivahinkoihin liittyviä valvontajärjestelmiä. Tehokkaan rakentamiskonseptimme taustalla on mallinnukseen perustuva nykyaikainen suunnittelu.

RAKENNAMME PAREMPAA ASUMISKOKEMUSTA

Puukerrostalot takaavat asukkaille terveellisen, turvallisen ja huolettoman arjen. Modernit rakennusmateriaalit ja varustelu sekä sijainti palveluiden lähellä tuovat asumiseen helppoutta ja mukavuutta. Puu on tutkitusti onnellista asumiskokemusta tukeva rakennusmateriaali ja lisäksi sen akustiset ominaisuudet tekevät asumisesta miellyttävää.

Woodcompin puukerrostalo
Vastuullisesti metsästä kodiksi

Tuotantoketjumme suomalaisesta puusta puukerrostaloiksi on täysin läpinäkyvä ja ekologinen. Jalostamme itse puut, valmistamme niistä elementtejä ja edelleen tilaelementtejä. Kuivaketju pysyy kunnossa tuotannosta asennukseen ja takaa terveet rakennukset. Tuotantomme on optimoitu nykyaikaisella tavalla mahdollisimman ympäristöystävälliseksi ja vähähiiliseksi. Ylijäävät raaka-aineet menevät uusiokäyttöön, energiantuotantoon ja eläinten kuivikkeeksi.

prosessikaavio jossa esitellään vähähiilisen puurakentamisen prosessia
Tuotanto

Konseptoitu tuotanto ja teollinen esivalmistus vertikaalisena valmistusketjuna

Co2

Kustannustehokas vähähiilinen puurakentaminen

Energiatehokkuus

Energiatehokkaat matalan ympäristökuormituksen puukerrostalot

Riots

Nykyteknologian hyödyntäminen rakentamisessa ja asumisessa

Tehokkuus

Puolet betonirakentamista nopeampi teollinen rakentamistapa

Ari Laitinen

Hankekehitysjohtaja

Ari Laitinen
040 505 2275
ari.laitinen@woodcomp.fi

Jouni Lahtinen

Hankekehitysjohtaja

Jouni Lahtinen
044 589 3512
jouni.lahtinen@woodcomp.fi