Vähähiilisen rakentamisen konsepti logo

Puukerrostalo – vastuullinen, viihtyisä ja kustannustehokas

Kerrostaloja rakennetaan entistä enemmän puusta, ja sille on syynsä. Puukerrostalot ovat ekologisia, tehokkaita rakentaa sekä tutkitusti terveellisiä ja miellyttäviä asua. Sisätiloissa moduuleina valmistettujen talojen pystytys on nopeaa ja kuivaketju pysyy hallinnassa. Samalla rakentuu hyvinvointia ympäröivälle yhteiskunnalle. Puukerrostaloissa käytetään kotimaisia raaka-aineita ja puurakentaminen tuo huomattavasti työtä Suomeen.

Matkalla Suomen johtavaksi puukerrosrakentajaksi

KONSEPTIMME TAKAA TEHOKKAAN JA VÄHÄHIILISEN RAKENTAMISEN

Toimintamallimme ansiosta pystymme yhdistämään rakentamisessa ekologisuuden ja tehokkuuden. Puukerrostalomallistomme on vakioitu ja rakennamme puukerrostalot moduuleina sisätiloissa. Se tehostaa työtämme ja materiaalienkäyttöä sekä nopeuttaa työmaan toimintaa. Näin myös rakentamisen kuivaketju pysyy hallinnassa, sillä 80 % rakentamisesta tapahtuu valvotuissa olosuhteissa. Visiomme on olla Suomen johtava puukerrosrakentaja vuonna 2025.

EKOLOGISUUS ULOTTUU RAKENTAMISESTA KÄYTTÖÖN

Valmistamme tilaelementit alustapitäen itse – puunjalostuksesta lähtien. Näin pystymme pitämään materiaalien hävikin minimissä. Puukerrostalo on ekologinen rakentaa, mutta myös käytössä energiatehokas. Materiaalit ovat kestäviä ja huoltovapaita ja energian kulutusta voidaan seurata etänä monella tavalla anturitekniikan ansiosta. Rakennamme puukerrostalot paikkoihin, joissa niiden arvo säilyy ja sijoittaja saa hyvän vuokratuoton.

DIGIAJAN RAKENTAMISTA JA ASUMISTA

Pystymme seuraamaan ja optimoimaan tuotantoa ja rakentamista anturitekniikan, etävalvonnan ja älykkäiden ratkaisujen avulla. Nämä ratkaisut auttavat tekemään myös asumisesta energiatehokasta. Älyratkaisujen avulla voi ylläpitää ja optimoida asumisen automaatiojärjestelmiä sekä esimerkiksi paloturvallisuuteen ja vesivahinkoihin liittyviä valvontajärjestelmiä. Tehokkaan rakentamiskonseptimme taustalla on mallinnukseen perustuva nykyaikainen suunnittelu.

RAKENNAMME PAREMPAA ASUMISKOKEMUSTA

Puukerrostalot takaavat asukkaille terveellisen, turvallisen ja huolettoman arjen. Modernit rakennusmateriaalit ja varustelu sekä sijainti palveluiden lähellä tuovat asumiseen helppoutta ja mukavuutta. Puu on tutkitusti terveellinen rakennusmateriaali ja lisäksi sen akustiset ominaisuudet tekevät asumisesta miellyttävää.

Woodcompin puukerrosrakentaminen
Vastuullisesti metsästä kodiksi

Tuotantoketjumme suomalaisesta puusta puukerrostaloiksi on täysin läpinäkyvä ja ekologinen. Jalostamme itse puut, valmistamme niistä elementtejä ja edelleen tilaelementtejä. Kuivaketju pysyy kunnossa tuotannost aasennukseen ja takaa terveet rakennukset. Tuotantomme on optimoitu nykyaikaisella tavalla mahdollisimman ympäristöystävälliseksi ja vähähiiliseksi. Ylijäävät raaka-aineet menevät uusiokäyttöön, energiantuotantoon ja eläinten kuivikkeeksi.

Woodcomp prosessi
Tuotanto

Konseptoitu tuotanto ja teollinen esivalmistus vertikaalisena valmistusketjuna

Co2

Kustannustehokas vähähiilinen puurakentaminen

Energiatehokkuus

Energiatehokkaat matalan ympäristökuormituksen rakennukset

Riots

Nykyteknologian hyödyntäminen rakentamisessa ja asumisessa

Tehokkuus

Tehokas rakentamistapamme varmistaa kuivaketjun ja on puolet nopeampaa kuin betonirakentaminen.

Ari Laitinen

Hankekehitysjohtaja

Ari Laitinen
040 505 2275
ari.laitinen@woodcomp.fi

Jouni Lahtinen

Hankekehitysjohtaja

Jouni Lahtinen
044 589 3512
jouni.lahtinen@woodcomp.fi